NIEUWS
31 december 2022

Dinsdag 10 januari om 20 uur is de Algemene Ledenvergadering in de IJsbaankantine. Leden, waarvan wij een (goed) mailadres hebben hebben hiervoor inmiddels deze week een uitnodiging ontvangen. Er wordt dan onder meer over de toekomst van de ijsbaan gesproken. Zie hieronder. Komt dus allen.

Zaterdag 7 januari om 16.30 uur kunt u als lid weer gratis schaatsen bij Kardinge. Hierover heeft u een mail ontvangen. Aanmelden via deze mail is wel verplicht.!!!


13 december 2022

Koning Winter is weer in het land. Vandaag de eerste winterse dag (hele dag onder nul) in Nederland. Het lijkt nog niet direct op schaatsijs, maar als de dooi nog iets langer weg blijft........

Hieronder voor leden enkele belangrijke mededelingen:

- Zodra we de ijsbaan kunnen openen zetten we dit hier op de website, op onze facebookpagina en leden (waarvan we een emailadres hebben) krijgen een mail.

- Laten we hopen dat de vorst door zet. Zo niet hebben we een alternatief. Op de zaterdagen 7 januari en 11 maart om 16.30 uur kunnen leden weer gratis schaatsen op de ijsbaan van Kardinge.

- Wij huren de grond van de ijsbaan van de gemeente Groningen. De gemeente heeft aangegeven dat ze het sportpark anders willen inrichten in verband met de groei van vv Engelbert. De gemeente hierover in gesprek met diverse Besturen van de Meerdorpen. Ook met het ijsbaan Bestuur . Wij willen graag met onze leden hierover in gesprek komen. Halverwege januari, op de Algemene Ledenvergadering (ALV) zal dit daarom een belangrijk agendapunt zijn. U krijgt hiervoor binnenkort een uitnodiging.


23 mei 2022

Beste leden van ijsvereniging Eensgezindheid in Engelbert.

Zoals u wellicht heeft gemerkt is de incasso van de contributie dit jaar wat later dan u van ons gewend bent.
Enerzijds is dit omdat we nu een kalenderjaar hanteren als contributie periode, het lidmaatschap geldt nu van 1 januari t/m 31 december.
Anderzijds heeft de nieuwe penningmeester, Jan Diertens uit Engelbert, het stokje overgenomen van Jasper Eijsink die deze functie wegens drukte niet langer kon vervullen. Het overdragen van de bankmachtiging en -toegang heeft helaas enkele maanden geduurd o.a. door het strenge beleid van de bank.
Afgelopen week is de overdracht eindelijk afgerond en kon Jan aan de slag met de betalingen en de incasso’s. Het resultaat daarvan is dat vandaag, 23 mei, de incasso voor het jaar 2022 is verricht. De bedoeling is dat vanaf nu de incasso’s in januari zullen plaatsvinden. Wij hopen dat u begrip heeft voor de ontstane situatie en hopen dat u dit jaar nog kunt genieten van de ijsbaan.

Namens het bestuur, Paul Munting, secretaris


1 februari 2022

De Algemene Ledenvergadering (ALV) is volgende week donderdag 10-2 om 20.00 uur in de ijsbaankantine. Leden waarvan we het emailadres hebben ontvangen vandaag een uitnodiging over de mail. Denk die avond om de coronacheck.


23 januari 2022

Niets lijkt nog op ijs, maar februari komt er nog aan! Wel kunnen jullie gelukkig weer de mogelijkheid bieden om gratis op Kardinge te schaatsen.

Zaterdag 29 januari van 16 tot 18 uur!!!.Leden waarvan wij het mailadres hebben krijgen een link per mail toegestuurd.

Binnenkort is ook de Algemene Ledenvergadering. We wachten nog even de versoepelingen af, zodat we de vergadering in de ijsbaankantine kunnen houden en niet online hoeven doen.


Naar het nieuws van 2021